Veelgestelde vragen

Moet ik een aanbetaling doen of borg betalen?
Ja, na akkoord van de offerte vragen wij een aanbetaling van €50,-, €100,- of €250,- (afhankelijk van het bestedingsbedrag) dit bedrag dient tevens als borg. Bij compleet retourneren krijg je deze natuurlijk weer terug, of hij wordt verrekend met de factuur. Mocht je onverhoopt je aanvraag annuleren, dan rekenen wij annuleringskosten. De annuleringskosten bedragen 30% van de totale som van de opdracht bij opzegging tot 4 weken voor de levering, of 50 % van de som van de opdracht bij opzegging 1 tot 4 weken voor de levering, of 70 % van de som van de opdracht bij opzegging in de laatste week voor levering.
Hoe werkt het met bezorgen of ophalen?
Als je spullen bij ons huurt kun je kiezen uit 2 opties:

-Optie 1: Zelf ophalen

Neem even contact op om een afspraak te maken wanneer je het product wilt komen ophalen. Je kunt de spullen ophalen in Alkmaar!

-Optie 2: Bezorgen

Wil je een product laten bezorgen dan kan dit. We vragen €0,50 per kilometer. Houd er rekening mee dat wij 4x moeten rijden voor het ophalen en bezorgen. Wij bezorgen bij een besteding vanaf €100,-.

Wat als er iets beschadigd?
Ongelukjes kunnen gebeuren. Geen probleem. We hebben natuurlijk het liefst dat alles heel en compleet terugkomt bij ons en hebben er ook het volste vertrouwen in dat je er voorzichtig mee omgaat. Mocht er per ongeluk toch iets kapotvallen of kwijt raken dan verrekenen wij dit met de borg. Is het bedrag van de schade of het verlies hoger dan de borg, dan zullen we die kosten extra in rekening brengen op de factuur.